Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nákupní centrum Géčko vybralo pro Centrum Bazalka bezmála 140 tisíc korun

PR článek

Nákupní centrum Géčko v Českých Budějovicích zasvětilo advent roku 2023 dobročinné sbírce pro neziskovou organizaci Centrum BAZALKA. Sbírka vynesla neskutečných 137 236 Kč a peníze budou pomáhat lidem s těžkým a kombinovaným postižením.

„Tato adventní sbírka byla i symbolickou oslavou naší 15leté spolupráce s Centrem BAZALKA. Pomáhat rodinám, které jsou vystaveny tak složité životní situaci, jakou je péče o těžce postižené děti, je pro nás velká čest,“ říká, Sabina Gruberová, marketingová managerka z nákupního centra Géčko a dodává: „Velmi si vážíme zapojení všech návštěvníků, kteří do sbírky přispěli. Patří jim náš velký dík.“

Celý prosinec mohli návštěvníci nákupního centra Géčko přispívat do kašiček veřejné sbírky pro Centrum BAZALKA. Za každou padesátikorunu získali jednu samolepku bazalky, a pokud jich nasbírali 10, dostali od Géčka dárkovou kartičku v hodnotě 500 Kč.

Tu mohli uplatnit v 50 obchodech nákupního centra. Navíc zákazníkům, kteří si během adventu v Géčku nakoupili, zabalily jejich dárky hostesky zdarma. Partnerem celé akce byl DELIKOMAT a pralinky Čokoláda Karlík.

Nezisková organizace Centrum BAZALKA pomáhá aktuálně více, než 52 klientům z celého Jihočeského kraje ve věku od 1 roku s těžkým kombinovaným postižením (mentální, smyslové a tělesné) a s poruchami autistického spektra s přidruženým mentálním postižením.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bazalka, géčko, sbírka, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nákupní centrum Géčko vybralo pro Centrum Bazalka bezmála 140 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.