Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

V jihočeské metropoli se otevřel značkový obchod Applu

Premium reseller obchod s výrobky Apple se otevřel dnes úderem poledne v obchodním centru IGY v Českých Budějovicích. Jen týden poté, ve čtvrtek 22. listopadu, začne fungovat další partnerská prodejna v obchodním centru Olympia Plzeň.

V obou případech jde o stejnou prodejnu iWant, patřící pod rychle se rozvíjející značku Smarty.cz. Ta spravuje internetový obchod a kamenné prodejny po celé republice.

Premium reseller představuje nejvyšší možný stupeň partnerství mezi značkou Apple a prodejcem v České republice. V IGY otevírá první partnerská prodejna v Jihočeském kraji, v Olympii Plzeň to bude první prodejna v Plzeňském kraji.

První den nabídnou obě prodejny zákazníkům slevu 10 procent.

„Zákazníci doposud nemohli ani v jednom z krajů nakoupit zboží značky Apple na jednom místě. Značková prodejna dokáže nabídnout kompletní sortiment produktů v originálním Apple designu a prostředí,“ říká Jan Kotrbáček z maloobchodního týmu Cushman & Wakefield.

Napsala Petra Divišová

Štítky Apple, Premium reseller, obchod, IGY České Budějovice, Plzeň, České Budějovice, Česko, Petra Divišová, Cushman & Wakefield, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihočeské metropoli se otevřel značkový obchod Applu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.