Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak se chovat v případě infikace k odběru na Covid-19. To a další informace přináší nový web Infekčního oddělení budějcké nemocnice

PR článek

Nové webové stránky věnované infekci Covid-19 spustilo Infekční oddělení Nemocnice České Budějovice na adrese infekce.nemcb.cz. Lidé na nich naleznou všechny potřebné informace.

Mimo jiné je na nich přehledně uvedeno, koho nemocnice vyšetřuje. Jedná se o osoby s příznaky infekce dýchacích cest (horečka, kašel, dušnost), kteří byli v oblasti s prokázanou nákazou nebo byli v kontaktu s člověkem s potvrzenou infekcí koronavirem, a to v předchozích 14 dnech. Stejně tak o osoby se závažným průběhem infekce dýchacích cest (schvácenost, výrazná dušnost, vykašlávání krve, porucha vědomí). Na stránkách jsou také vypsány rizikové skupiny.

Důležitou informací, která je na webu podrobně rozepsána, je, jak postupovat v případě indikace k odběru na Covid-19. Nechybí ani sdělení, co následuje po výtěru.

Dále nemocnice důkladně rozepsala, jak se chovat v domácí karanténě v případě, kdy člověk má příznaky a čeká na výsledky testů, a jak se chovat v izolaci, když má pozitivní test na Covid-19.

„Věříme, že jsou stránky natolik přehledné a zároveň bohaté na obsah, že na nich lidé najdou vše, co potřebují. Doporučuji také sledovat náš oficiální Facebook, který pravidelně aktualizujeme,“ dodává mluvčí nemocnice Iva Nováková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky nemocnice, lékárna, koronavirus, omezený režim, České Budějovice, COVID-19, infekční onemocnění, Nemocnice České Budějovice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak se chovat v případě infikace k odběru na Covid-19. To a další informace přináší nový web Infekčního oddělení budějcké nemocnice  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.