Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který měl v Čechovce srazit muže

Nedání přednosti v jízdě vyústilo ve středu večer v ublížení na zdraví. Policie v souvislosti s tím pátrá po řidiči, který v Čechově ulici srazil jiného řidiče a způsobil mu zranění, která si vyžádala ošetření v nemocnici.

K incidentu mělo dojít ve středu 4. prosince mezi čtvrt na sedm a půl sedmou večer v ulici Čechova. „Celé události předcházel incident, ve kterém figurovali řidiči dvou osobních vozidel. Ve vozidle značky Toyota Corolla seděl muž, který jel po ulici Čechova do ulice Žižkova. Při průjezdu křižovatkou ulic Čechova a Alešova mu nedal přednost v jízdě zatím neznámý řidič v neznámém vozidle,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Jen díky rychlé reakci řidiče toyoty nedošlo ke srážce. Druhý aktér zastavil a řidič toyoty se vydal k jeho autu. „Neznámý muž začal nejprve couvat, projel kolem něj a poté se rozjel a poškozeného úmyslně srazil přední částí vozidla,“ popsala mluvčí.

Sražený muž utrpěl po nárazu zranění, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici. „V souvislosti s touto událostí žádají českobudějovičtí kriminalisté případné svědky, kteří incident viděli a dokázali by kriminalistům pomoci zjistit vozidlo či totožnost neznámého řidiče, aby zavolali na linku 158," dodala Schwarzová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, policie, pátrání, svědek, vyšetřování, Toyota, Toyota Corolla, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči, který měl v Čechovce srazit muže  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.