Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Uříznu vám makovici, vyhrožoval agresor s nastartovanou motorovou pilou

Od konce října vyšetřují jihočeští policisté případ nebezpečného vyhrožování, ke kterému mělo dojít v Třeboni. Podezřelý muž měl proti ženě a jejímu vnukovi mávat nastartovanou motorovou pilou a vyhrožovat jim zabitím. Agresor je trestně stíhán ve zkráceném přípravném řízení.

Podezřelý muž měl 26. října odpoledne před domem fyzicky napadnout ženu. „Uchopil ji za bradu a trhl jí hlavou do strany. Poškozené se zastal její zletilý vnuk, ke kterému přistoupil podezřelý a udeřil jej pěstí do obličeje,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Mladík měl v sebeobraně vytáhnout plynovou pistoli a vystřelit varovný výstřel nad hlavu útočníka. Ten z místa utekl, po chvíli se ale vrátil. „Útočník sebral odloženou motorovou pilu, kterou měl nastartovat a s křikem měl vyhrožovat směrem k poškozeným, že je zabije a uřízne jim „makovici". Svůj úmysl měl umocňovat mácháním nastartované motorové pily, kdy při tomto měl jít směrem k poškozeným. Zřejmě takto řešil sousedské rozepře," popsala mluvčí.

Případem se zabývali třebonští policisté, kteří včera předali podezřelému muži sdělení podezření. „Muž je trestně stíhán v režimu zkráceného přípravného řízení," uzavřela Millerová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, vyhrožování, motorová pila, řetězová pila, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uříznu vám makovici, vyhrožoval agresor s nastartovanou motorovou pilou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.