Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Zdrogovaná řidička narazila do auta, kde cestovala žena se třemi dětmi

Nekoordinovaných pohybů a zvláštního chování si museli všimnout policisté, kteří zasahovali u dopravní nehody na Strakonicku. V obci Dřešín havarovala žena, která najela do automobilu, kde cestovala žena se třemi dětmi. Následný test potvrdil přítomnost psychotropních látek.

Nehoda se stala po poledni v obci Dřešín na Strakonicku. Dvaačtyřicetiletá žena jela ve Fabii ve směru od Vacova do Čestic. „Nezvládla řízení, nedobrzdila a zezadu narazila do před ní jedoucího automobilu Renault Megane Scenic, ve kterém cestovala žena se třemi dětmi. Renault po nárazu přistál ve zdi domu. Jedno z dětí utrpělo lehké zranění. Následky ale mohly být fatální,“ popsala policejní mluvčí Jaromíra Nováková

Když žena z auta vystoupila, bylo všem jasné, že je pod vlivem návykových látek. Její chování bylo zmatené a pohyby nekoordinované, popsala mluvčí. Test na alkohol byl u obou žen negativní. 

„Policisté tak u řidičky Škoda Fabie provedli ještě orientační test na přítomnost psychotropních látek. Výsledek ukázal přítomnost na látky amfetamin/metamfetamin. Lékařské vyšetření spojené s odběrem krve a moči žena odmítla,“ dodala Nováková. 

Žena měla zároveň platný zákaz řízení všech motorvých vozidel. Policejní hlídka jí zakázala další jízdu a na místo dorazila zdravotnická záchranná služba. Policisté kvůli ženě vyjížděli v červnu, když řídila pod vlivem drog a havarovala v místech, kde si hrají děti. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, žena, strakonicko, drogy, okres Strakonice, Dřešín, Renault, Škoda Fabia, Renault Mégane, Čestice, Vacov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

A k čemu jsou ty zákazy? Pan soudce evidentně nepochopil, že řídit auto mohu i s deseti zákazy. Ale to by ti darmo....... museli odhlasovat zákon, který by umožňoval okamžité zabavení auta. Na to ale nemají čas. Ten čas si najdou, jen když hlasují o zvýšení svých platů.

Čtvrtek, 28. července 2022, 13:41Odpovědět

VIDEO: Zdrogovaná řidička narazila do auta, kde cestovala žena se třemi dětmi  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.