Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policie hledá zloděje, který se vloupal do školky. Škoda přesahuje 100 tisíc korun

Táborští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v o uplynulém víkendu vloupal do mateřské školy v Sezimově Ústí. Kromě ukradené elektroniky a dalších věcí měl také výrazně poničit vybavení školky. Způsobená škoda přesahuje 100 tisíc korun.

K vloupání do mateřské školy v Lipové ulici v Sezimově Ústí mělo dojít během uplynulého víkendu. Neznámý pachatel měl podle policie budovu prohledat a odnést si dva notebooky, tiskárnu, wifi router, docházkovou knihu, plastové misky, svazek klíčů a různé čisticí prostředky. „Při svém řádění v prostorách mateřské školy způsobil velkou škodu na vybavení, zejména poškozením oken a dveří. Poškodil i okno domečku na hračky, který je na zahradě,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Škoda je více než 100 tisíc korun. Policie nyní hledá svědky, kteří by mohli pomoct s dopadením pachatele. 

„Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění tohoto případu přispět jakoukoliv relevantní informací, zejména k pohybu podezřelé osoby či osob u objektu, výskytu podezřelého vozidla či k hluku, který mohl vloupání doprovázet, aby své informace předal policistům,“ dodala Pokorná.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, policie, zloděj, vloupání

Policie hledá zloděje, který se vloupal do školky. Škoda přesahuje 100 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.