Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Táborsko přivedlo 38 gólů ze třetí ligy. Lepší angažmá si vystřílel Kalousek

Druholigové Táborsko pokračuje v posilování. Tentokrát jihočeský klub informoval o dvou ofenzivních jménech. Z B týmu Bohemians Praha 1905 přichází na roční hostování Vladimír Zeman, který v ČFL nastřílel 22 branek a na 10 přihrál. V Písku si Táborsko vyhlédlo autora 16 gólů Marka Kalouska.

Klub zatím přivedl brankáře Deniela Kerla z českobudějovického Dynama a záložníka Ondřeje Bláhu z Varnsdorfu. Do útoku nyní přichází dvě jména z ČFL. 

Dvaadvacetiletý Vladimír Zeman hrál doposud za B tým Bohemians Praha 1905 a v Táboře bude hostovat. Poprvé se po působení ve třeti lize posouvá o patro výš. V uplynulé sezoně nastřílel 22 gólů a 10 připravil, stal se nejlepším střelcem ČFL Skupiny A. 

Změny v FC Silon Táborsko
Odchody: Jiří Mezera (konec smlouvy), Adam Alexandr, Alexandr Sojka a Adam Kronus (konec hostování, Viktoria Plzeň)
Příchody: Daniel Kerl (Dynamo Č. Budějovice), Ondřej Bláha (Varnsdorf), David Skopec (TJ Sokol Lom), Marek Kalousek (Písek), Vladimír Zeman (Bohemians 1905 B)

„V první řadě jsem moc rád za příležitost se posunout do vyšší soutěže a těším se na novou výzvu. Také doufám, že rychle zapadnu do kabiny ke klukům a bude se nám v sezóně dařit hrát o přední příčky,“ vzkázal Zeman přes klubový web

Marek Kalousek je odchovancem Dynama. Odtud zamířil do Písku, kde v poslední sezoně zaznamenal 16 branek a 7 asistencí. O tom, že se o Kalouska zajímá Táborsko, informovala včera Budějcká Drbna.  

„Očekávám to, že to pro mě bude určitě velký skok, přeci jen třetí liga a druhá liga je něco jiného, ale beru to jako výzvu. Udělám vše pro to, abych se prosadil do základní sestavy a mohl pomoci týmu k co nejlepším výsledkům,“ řekl Kalousek. 

Už dříve v Táboře smlouvu prodloužili Jan Mach, v dobré formě hrající Bojan Dordić a zkušení Pavel Novák a Petr Javorek. Novák se vrátil z Lince a nakonec bude v Táboře pokračovat, Javorek se na jaře po zranění rozehrával právě v Lomu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Silon Táborsko

Štítky fotbal, tábor, táborsko, přestupy, písek, dynamo, kalousek, bohemians, hostování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko přivedlo 38 gólů ze třetí ligy. Lepší angažmá si vystřílel Kalousek  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.