Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Odejde Adediran z Dynama? Zájem o něj projevily Pardubice

Zimní přestupové okno v Dynamu by mohlo přinést změnu na pozici útočníků. O třiadvacetiletého Nigerijce Quadri Adedirana totiž projevily zájem Pardubice, a podle serveru infotbal.cz se čeká jen na rozhodnutí majitele Dynama Vladimíra Koubka.

O zájmu Pardubic o nigerijského útočníka Quadri Adedirana informoval inFotbal.cz. Server napsal, že za něj klub nabízí 5 milionů korun a čeká se jen na rozhodnutí majitele Dynama Vladimíra Koubka, jestli nabídku přijme. 

V létě se přitom o Adedirana zajímala pražská Slavie. Dynamo mělo tehdy požadovat částku 24 milionů korun, byla zahájena jednání s tím, že Slavie cenu sníží hráčskou kompenzací, ale „sešívaní“ z přestupu nakonec vycouvali.

Dynamo potvrdilo odchod Podroužka, klub hledá trenéra

Více než týden čekali fanoušci Dynama na vyjádření klubu ke stávající situaci. Tiskovou zprávu vydali Jihočeši ve středu večer, kdy oznámili, že klub opustil sportovní manažer Jan Podroužek. Dodali, že se hledá nový trenér.

Podle zdrojů inFotbal.cz chce Dynamo do týmu přivést jiného útočníka, a to německého forvarda Jakob Tranziska, který by se měl zapojit do zimní přípravy. Tranziska hraje v rakouském druholigovém týmu Admira Wacker. Na podzim vstřelil 3 góly ve 12 duelech. Jihočechům se líbí a po finanční stránce prý není jeho angažování nijak moc náročné, napsal server.

V případě Adedirana by nemuselo jít o jediný odchod z Dynama. Podle Drbny má lukrativní nabídku z Polska Patrik Hellebrand, kterému v létě končí smlouva. O možném přestupu psal i server isport.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo | Zdroj inFotbal.cz

Štítky Dynamo, Pardubice, fotbal, přestup

Odejde Adediran z Dynama? Zájem o něj projevily Pardubice  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.