Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Hokej

SOUTĚŽ: Motor může jít do čela baráže. Překážkou jsou Karlovy Vary

Další velká bitva o postup do extraligy se v Budvar aréně odehraje již zítra večer! Hokejisté Motoru přivítají Karlovy Vary, které po posledním vzájemném zápase podaly podnět k disciplinárce kvůli údajnému simulování Jihočechů. Vedení soutěže...

Tohle je Motor! Jihočeši podali parádní výkon a odváží si z Pardubic tři body

Přesně takto si fanoušci hokejového ČEZ Motor České Budějovice představují výkon týmu, který bojuje o postup do extraligy. Jihočeši vyhráli v Pardubicích i druhý zápas a po vítězství 3:2 poskočili na druhé místo.

Motor se ohrazuje proti tvrzení karlovarského klubu

Vedení ČEZ Motor České Budějovice vydalo prohlášení na podnět klubu Energie Karlovy Vary, který po včerejším barážovém zápase označil budějcké hráče za simulanty. Vary vetovaly rozhodčího Pražáka a daly podnět k řediteli extraligy.

Motor zabojoval a urval ve Varech tři důležité body

Hokejisté budějckého Motoru vyhráli po velké bitvě na ledě Energie Karlových Varů 2:1. Mají druhou důležitou výhru a vrátili se do hry o postup do extraligy.

HC Trendy hrál ve Finsku a stihl i stávku taxikářů. Na konci měsíce přijedou Finové na jih Čech

Amatérští hobby hokejisté z budějckého HC Trendy byli na přelomu března a dubna na turnaji ve Finsku. Během pobytu stihli absolvovat pět zápasů a poznat místní krásy.

Pardubice na jihu Čech vyhrály za tři body a odsunuly Motor na poslední místo

Hokejisté budějckého ČEZ Motoru prohráli v boji o postup do extraligy s Pardubicemi 2:4 a v tabulce klesli na poslední místo. Jihočechům nevyšla druhá třetina, ve které hosté otočili skóre.

SOUTĚŽ: V pátek přijedou Pardubice. Jediný tým, který Motor v baráži porazil

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice hrají podruhé za sebou doma a v boji o postup do extraligy potřebují nutně vyhrát. A šanci budou mít zítra, kdy na jih Čech přijede Dynamo Pardubice. Tedy tým, který zatím jako jediný dokázali Jihočeši zdolat.

Jihlavský komplex trvá. Motor prohrál v prodloužení a ztratil další body

Hokejisté budějckého Motoru prohráli s Jihlavou v letošní sezoně i šestý zápas. Jihočeši v baráži začínají ztrácet a předvedeným výkonem si silně říkají o další sezonu ve WSM lize. Tým z Vysočiny zvítězil 2:1.

SOUTĚŽ: Motor potřebuje s Jihlavou naplno bodovat. Bude to drama

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice sahali ve včerejším zápase na jihlavském ledě po třech bodech. Nakonec ale mají jen jeden za prohru na nájezdy. Oba soupeři se utkají znovu již zítra. V Budvar aréně začne zápas v 17:30 a jeden čtenář vyhraje...

Motor prohrál v Jihlavě na nájezdy a má čtyři body

Baráž o postup do extraligy pokračovala třetím kolem, ve kterém Jihočeši hráli na jihlavském ledě. Ve vyrovnaném zápase Budějovice vedly, ale zápas po 60 minutách skončil 1:1. V nájezdech domácí dvakrát uspěli a tabulku vedou se sedmi body.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.