Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Motor posiluje! Přichází talentovaný Václav Karabáček

Motor posiluje útočnou vozbu. Do Českých Budějovic přichází velký talent českého hokeje, dvaadvacetiletý Václav Karabáček, který se ještě letos v létě zúčastnil kempu reprezentačního áčka.

Vicemistr světa do 18 let a útočník, který byl draftován do NHL ve druhém kole Buffalem, přichází do Českých Budějovic na hostování do konce ledna s tím, že do té doby může klub uplatnit opci do konce sezony. „Je to mladý a perspektivní hráč, který se objevil na trhu, a my ho bereme, protože věříme, že nám zvýší konkurenci v týmu. I když jeho čísla v poslední době nebyla ideální, v minulosti několikrát potvrdil, že má potenciál, a my věříme, že bude produktivní a Motoru pomůže," shrnul jeho charakteristiku trenér Václav Prospal.

Pokud se podaří vyřídit všechny administrativní záležitosti, bude moci poprvé nastoupit v pondělním utkání s Frýdkem-Místkem.

Charitativní týden Chance ligy i na Motoru

Při pondělním zápase s Frýdkem-Místkem bude navíc Motor u vchodů vybírat potřeby pro dětský domov v Boršově nad Vltavou. Zapojí se tak do třetího ročníku Charitativního týdne. „Nosit můžete zejména kosmetiku, knížky, stolní hry, sportovní náčiní a vybavení všeho druhu (například pálky a míčky na stolní tenis, boby, cyklo rukavice a podobně) a samozřejmě veškeré věci z fanshopu Motoru. Fantazii se ale meze nekladou,“ uvedl klub. 

Věci poputují starším dětem, není tedy třeba nosit plyšáky a podobné hračky pro nejmenší. Vybírat se bude u všech vchodů.

 

Zdroj hcmotor.cz

Štítky Motor, hokej, Václav Karabáček, posila, Charitativní týden, České Budějovice, National Hockey League, Frýdek-Místek, Václav Prospal, 1. česká hokejová liga

Motor posiluje! Přichází talentovaný Václav Karabáček  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.