Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na klíčovou bitvu Ligy mistrů přijede de Amo. Vyhrajte vstupenky na Jihostroj

Jihostroj čeká velký šlágr v Lize mistrů. Po domácím vítězství proti Lüneburgu mají Jihočeši stále šanci na postup v evropských pohárech. Už tak atraktivní souboj navíc vyšperkuje návrat Miguela de Ama v dresu španělského Guaguas. Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát vstupenky zdarma.

Volejbalisté Českých Budějovic mají první výhru v Lize mistrů i naději na postup

Volejbalisté Českých Budějovic poprvé v tomto ročníku Ligy mistrů vyhráli. Německý Lüneburg dnes na domácí palubovce porazili hladce 3:0 na sety a drží naději na postup ze skupiny D. Pokud by na závěr skupiny příští týden naplno bodovali proti...

Českobudějovičtí volejbalisté v úterý vykřesali naději na postup v Lize mistrů, když v parádním zápase nedali šanci německému Lüneburgu. Největším šlágrem v nabitém lednovém programu bude pro Jihostroj bitva se španělským klubem Guaguas Las Palmas, ve kterém musí Jihočeši bezpodmínečně naplno bodovat, aby měli při souhře dalších výsledků šanci na postup v evropských pohárech.

Ve Sportovní hale se opět očekává vysoká návštěva, která bude atakovat dva tisíce diváků. A to i díky návratu někdejší hvězdy Jihostroje Miguela Ángela de Ama v dresu soupeře. Fanoušky volejbalu tak nepochybně čeká skvělá podívaná. Volejbalový klub proto doporučuje zakoupit vstupenky s předstihem online na www.cbsystem.cz.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou však můžete utkání navštívit zdarma. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat do 16. ledna, kdy v 10 hodin vyhlásíme výherce. Dva čtenáři získají po dvou volných vstupenkách na toto utkání.

Soutěž byla ukončena. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky české budějovice, volejbal, jihostroj, sport, soutěž, liga mistrů

Na klíčovou bitvu Ligy mistrů přijede de Amo. Vyhrajte vstupenky na Jihostroj  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.