Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Hráči Jihostroje smetli Ústí nad Labem a vyrazili plesat

Poměrně slušně zaplněná Sportovní hala dnes viděla velmi přesvědčivé vítězství Jihostroje České Budějovice proti Ústí nad Labem. Domácí volejbalisté takříkajíc nedali hostům žádnou šanci.

V první sadě se Jihočeši rozjížděli pomalu a Ústečtí se jich drželi do stavu 5:5. Domácí hráči však zabrali a odskočili hostujícímu celku na rozdíl propastných sedmnácti bodů. Severočeši prakticky nedostali vůbec šanci něco předvést, a tak po soustředěném výkonu Jihostroj vyhrál 25:8.

Druhá sada byla o něco vyrovnanější. Domácí šli v úvodu setu do vedení, kvůli troše nepozornosti se ale Ústí podařilo jejich náskok stáhnout. Koncovku však měl Jihostroj plně ve svých rukou a ovládl ji v poměru 25:15.

Během třetí sady si domácí volejbalisté již v klidu pohlídali zisk třech bodů a po hodině a čtvrt nebylo ve Sportovní hale co řešit. Hráči i fanoušci Jihostroje se tak mohli jít v klidu domů připravit na tradiční ples, který se letos koná v Sále Beseda.

VK Jihostroj Č. Budějovice - SK Volejbal Ústí nad Labem 3:0 (8, 15, 13)

Čas: 75 minut. Nejvíce bodující hráči: Kriško 15 - Kraus a Vodvárka 5. Rozhodčí: Kvarda, Fink.

VK Jihostroj České Budějovice: Habr, Mach, Fila, Sobotka, Kuliha, Kriško, libero Hupka. Střídal Šulista. Trenér Jan Svoboda.

SK Volejbal Ústí nad Labem: Mach, Kraus, Hykš, Bartůněk, Pekárek, Vodvárka, libero Kotek. Střídali Kauer a M. Vodvárka. Trenér René Dvořák.

Autoři

Štítky volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, SK Volejbal Ústí nad Labem, Uniqa extraliga, 20. kolo, Ústí nad Labem, Jan Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hráči Jihostroje smetli Ústí nad Labem a vyrazili plesat  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.