Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Volejbalový marathon Jihočeské univerzity se blíží

S loňským kulatým výročím Jihočeské univerzity je spjato mnoho událostí a přednášek, ale také kulturních i sportovních akcí. Jednou z nich je Volejbalový marathon o pohár Jihočeské univerzity 2012. Akce, která se uskuteční v prostorách sportovní haly začátkem března, si slibuje mimo jiné zápis do Guinessovy knihy rekordů. O co při ní půjde?

Volejbalový marathon je součástí oslav dvacátého výročí Jihočeské univerzity. Původně se měly tyto oslavy konat minulý rok v říjnu, ale v souvislosti s úmrtím rektorky Magdaleny Hrabánkové byly posunuty na začátek letošního letního semestru.

Akce se bude konat v prostorách sportovní haly a začátek je naplánován ve čtvrtek 1. března na brzkou šestou hodinu ranní. Jelikož se jedná o maratón, bude se hrát až do páté hodiny odpolední dalšího dne, tedy pátku 2. března.

Organizátoři lákají na ocenění nejlepších kostýmů. Jestliže se tedy zúčastníte, nebo účast zvažujete, oblečte si něco vtipného a zpestřete hru.

Pokud nejste přihlášeni a chtěli byste si zahrát, posílejte až do pondělí 27. února přihlášky na volejbal2012@seznam.cz. Pro již zaregistrované týmy proběhne schůzka zástupců v úterý v 19 hodin v budově URAN, posluchárna B.

Podrobnosti se dozvíte na facebookové stránce akce. Jestliže nebudete mít co dělat, přijďte se určitě podívat a zafandit vašim spolužákům a kamarádům v jejich snažení o zápis do Guinessovy knihy rekordů!

Autoři

Štítky Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, volejbal, Guinnessova kniha rekordů, Magdalena Hrabánková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalový marathon Jihočeské univerzity se blíží  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.