Středa, 1. listopadu 2023, 17:21
Husa upečená dozlatova podávaná se zelím a knedlíky a také další tradiční speciality, jako je například kaldoun. To jsou neodmyslitelné komponenty svatomartinských hodů. Také na Budějovicku chystají restauratéři to nejlepší ze svých receptů na husí...
Pondělí, 30. října 2023, 07:01
Pivovar Budějovický Budvar hledá provozovatele pro budějovickou restauraci Masné krámy a hotel Malý pivovar. Ve výběrovém řízení na provoz Masných krámů je pět zájemců, s nimiž teď Budvar jedná, vybrat chce příští rok. Hotel Malý pivovar v...
Neděle, 8. října 2023, 18:03
Pavel Vokůrka už řadu let baví návštěvníky nejslavnější českobudějovické pivnice. V Masných krámech hraje několikrát do měsíce na harmoniku pro turisty z různých koutů Evropy i štamgasty. O tom, jak lidé na živou hudbu reagují, i cestě do amerického...
Sobota, 1. července 2023, 18:49
V jihočeské metropoli a jejím okolí jsou provozovatelé připraveni na příjezd turistů. Tématem Budějovicka je řeka Vltava, tradice pivovarnictví, sport, ale také kultura. Na léto je připraveno několik novinek. Ceny v destinaci překvapivě zůstávají...
Čtvrtek, 29. června 2023, 16:03
Dnešní díl Drbny historičky věnoval Jan Schinko českobudějovickému náměstí. Víte, jak bylo jednu dobu rozděleno? Po jakých stranách mohl kdo chodit, a kde byly vidět nejnovější módní kousky? I to se dozvíte v dalším textu budějckého historika.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.