Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Řidič na silnici kličkoval a přejížděl do protisměru. Svědci zavolali policii

Auta, které nebezpečně kličkovalo a přejíždělo do protisměru, si dnes všimli lidé na Českokrumlovsku. Řidiči podivnou jízdu nahlásili, a tak zabránili případné nehodě. Původně si mysleli, že trpí zdravotní indispozicí, ale dotyčný byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu.

Událost se stala v okolí Hořic na Šumavě na Českokrumlovsku. „Všimli jsme si auta, které zvláštně přejíždělo do protisměru a kličkovalo. Mysleli jsme si, že má řidič nějaký zdravotní problém,“ popsala redakci Budějcké Drbny svědkyně podivné jízdy, která si nepřála uvést své jméno. 

Policejní mluvčí Jiří Matzner redakci řekl, že si řidiči zaslouží poděkování, protože zabránili nehodě, ke které mohlo dojít. Nebezpečné chování ihned nahlásili na linku 158. „Vůz poté zastavil na autobusové zastávce, kde zjistili, že je dotyčný pod vlivem alkoholu,“ popsal Matzner a dodal, že svědci následně muže zadrželi do příjezdu policie. 

Přivolaná hlídka pak zjistila, že jde o muže z Českokrumlovska, který nemá řidičské oprávnění. „Také zjistili, že to není jeho první podobný škraloup. V případě odmítnutí dechové zkoušky se na řidiče nahlíží, jako na ovlivněného alkoholem, bude mít tedy dost co vysvětlovat,“ dodal Matzner. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Čtenář Drbny

Štítky auto, policie, řidič, kličkování, muž, alkohol, okres Český Krumlov, Hořice na Šumavě, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič na silnici kličkoval a přejížděl do protisměru. Svědci zavolali policii  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.