Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Šetři si na rakev, psal muž ženě. Později na ni najížděl autem a mířil zbraní

Z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví je podezřelý muž z Jindřichohradecka, kterého na začátku týdne zadrželi jihočeští policisté. Muž měl totiž posílat výhružné sms zprávy ženě, na kterou později najížděl autem a mířil plynovou pistolí.

K incidentu došlo na začátku týdne v Jindřichově Hradci. „Podezřelý muž měl nejdříve v denní době psát poškozené urážlivé a vulgární sms zprávy s tím, aby si šetřila na rakev. Ten samý den kolem sedmé hodině večer, když šla poškozená ze svého současného bydliště na zastávku MHD, na ni měl čekat před vchodem do bytového domu v osobním autě, se kterým na poškozenou během cesty opětovně najížděl," popsala policejní mluvčí Hana Millerová.

Tím ale jeho jednání neskončilo. Když žena došla na autobusovou zastávku, měl na ni mířit plynovou pistolí, kterou měl položenou na sedačce auta. „Popsané jednání v ženě vzbudilo důvodnou obavu o život, a proto vše oznámila na policii," dodala Millerová.

Muže jindřichohradečtí policisté hned v pondělí zadrželi. Je podezřelý z přečinu nebezpečného vyhrožování a přečinu výtržnictví. „Nyní je jindřichohradeckými policisty trestně stíhán v režimu zkráceného přípravného řízení," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, vyhrožování, okres Jindřichův Hradec, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šetři si na rakev, psal muž ženě. Později na ni najížděl autem a mířil zbraní  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.