Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Potvrzeno. Martin Fenin bude hrát I.A třídu za Kovářov

Kovářov bude na jaře bojovat o záchranu v krajské I.A třídě a na pomoc si jihočeský klub přivedl zvučné jméno. V útoku uvidí fanoušci Martina Fenina, bývalého reprezentanta či hráče bundesligového Frankfurtu.

Fotbalista Martin Fenin míří na jih Čech. Objevit by se mohl v I.A třídě

Profesionální kluby na jihu Čech už mají přestupy uzavřené, jeden zajímavý se ale rýsuje v nižších soutěžích. V jihočeské I.A třídě by se mohl objevit bývalý fotbalista Frankfurtu či Teplic Martin Fenin, který aktuálně působí v Řeporyjích.

O přestupu informovala Budějcká Drbna minulý týden, včera ho jihočeský klub oficiálně potvrdil. „Sekretáři FK Řeporyje dorazila žádost o přestup Martina Fenina. Tipoval jsem před rokem a půl, že konec u nás je definitivní konec. Vesnice v jižních Čechách. Pustíme ho zadarmo," napsal starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) do příspěvku na X, ve kterém poděkoval za 18 vstřelených branek.

 „Já jsem byl postavený před to, že je možnost ho získat – chceš, nechceš. Po osobním setkání jsem se pak rozhodl, že ano. Viděli jsme se, povídali si a vypadá, že chce sekat latinu a momentálně je v pořádku, až jsem byl překvapený. Ale tak uvidíme," řekl trenér Kovářova Filip Škoch pro server jcted.cz.

V aktuální sezoně Kovářov posbíral ve 13 zápasech pouze pět bodů a je poslední. „Společně se zachráníme,“ vzkázal Fenin přes instagramový účet Kovářova.

Martin Fenin má na svém kontě 89 startů v německé Bundeslize, objevil se také v druhé nejvyšší soutěži. Na tuzemských trávnících oblékal dres pražské Slavie či Teplic. V závěru kariéry hrál za Varnsdorf či již zmíněné Řeporyje. Proslavil se také mnoha skandály, v Německu si například podpálil při grilování podkrovní byt. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto TJ ZD Kovářov

Štítky martin fenin, fotbal, přestupy, jihočeský kraj, kovářov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potvrzeno. Martin Fenin bude hrát I.A třídu za Kovářov  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.