Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž spadl z kola, při převozu do nemocnice zemřel

K nehodě, při které spadl dvaasedmdesátiletý cyklista z kola, vyjížděli včera po 18 hodině dopravní policisté na Prachaticku. Muž při převozu do nemocnice zemřel.

„Muž jel po silnici III. třídy ve směru Vitějovice – Vrbice v uzavřené části obce Vrbice. Z přesně nezjištěných příčin upadl z jízdního kola na silnici, kde zůstal ležet,“ řekla tisková mluvčí policie Martina Joklová, která dodala, že vzhledem ke zdravotnímu stavu cyklisty nemohla být provedena dechová zkouška na alkohol.

Na místě přistával i vrtulník letecké záchranné služby, který muže transportoval do nemocnice v Budějcích. Cyklista při převozu bohužel zemřel. Jestli za nehodou stojí například zdravotní indispozice, teď budou zjišťovat prachatičtí policisté. „Přesnou příčinu úmrtí nám objasní až zdravotní pitva,“ dodala Joklová.

Foto pcr.cz

Štítky policie, úmrtí, tragická nehoda, nemocnice, Prachaticko, cyklista, okres Prachatice, České Budějovice, Vrbice, Vitějovice

Muž spadl z kola, při převozu do nemocnice zemřel  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.