Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté vypátrali pohřešovaného muže z Vodňan

, aktualizováno 15. ledna 2020, 14:57

Policisté ukončili pátrání po muži, který včera ráno odešel ze svého trvalého bydliště ve Vodňanech. Podle policejní mluvčí je muž v pořádku.

Pohřešovaný Michal Greguš odešel ze svého domova v ulici 5. Května ve Vodňanech dnes v půl sedmé ráno. Jeho další kroky směřovaly do ulice Smetanova. Do současné doby o sobě ale nepodal žádnou zprávu. Jeho jednání může být nestandartní. Při komunikaci může zmiňovat mimozemšťany.

„Muži je třicet pět let a vysoký je 168 centimetrů. Má hubenou postavu a krátce střižené hnědé vlasy. Má hnědé oči a nosí i dioptrické brýle. Aktuálně má vousy - bradku a tetování na krku. Oblečen by mohl být do zimní bundy do pasu, která má šedooranžovvou barvu. Dále by na sobě mohl mít oranžovou mikinu na zip a modré riflové kalhoty. Na hlavě by mohl mít černou čepici a na nohou obuty černomodré botasky. Přes rameno nosí tašku,“ uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner


Policisté dnes vypátrali muže z Vodňan, který včera ráno odešel ze svého domova v ulici 5. Května. Podle policejní mluvčí je muž v pořádku. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky pátrání, policie, Vodňany, Michal Greguš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vypátrali pohřešovaného muže z Vodňan  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.