Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilý muž na Boží hod napadal kolemjdoucí. Od záchytné stanice ho zachránila rodina

Náročné Vánoce má za sebou pětadvacetiletý muž, který v Táboře na Boží hod napadal kolemjdoucí. S více než dvěma promile málem skončil na záchytné stanici, nakonec si ale dotyčného od policie převzali příbuzní.

Událost se stala 25. prosince večer v táborské Pražské ulici. „Podnapilého mladého muže předali hlídce městské policie dva svědci, kterým se ho podařilo zadržet,“ informoval komisař městské policie Pavel Šimek

Strážníci agresivního útočníka zpacifikovali za pomoci donucovacích prostředků a v poutech ho předvedli na nedalekou policejní služebnu. Tam zjistili jeho totožnost. Test na alkohol pak ukázal výsledek 2,38 promile. 

Policisté tak rozhodli o umístění muže v Protialkoholní záchytné stanici. „Vzhledem k tomu, že se strážníkům podařilo kontaktovat rodinné příslušníky, kteří si dotyčného převzali, bylo nakonec od transportu na záchytku upuštěno. I tak se muž bude u správního orgánu zpovídat z přestupků proti veřejnému pořádku a občanskému soužití,“ dodal Šimek.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Vánoce, policie, alkohol, krimi, napadení, záchytka, Pavel Šimek, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž na Boží hod napadal kolemjdoucí. Od záchytné stanice ho zachránila rodina  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.