Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Mladík šplhal po ruském kole v adventním městečku

Mladíka, který šplhal po atrakci v centru Českých Budějovic, si před nedávnem všimli strážníci. Muže přilákalo vyhlídkové kolo na náměstí v adventním městečku. Později se ukázalo, že se před vystoupením pro své kamarády posilnil alkoholem.

O události informovala dnes mluvčí českobudějovických strážníků Věra Školková. Hlídka vyjížděla na Náměstí Přemysla Otakara II. v pátek nad ránem, když si operátorka všimla díky kamerovému systému skupinky lidí. Jedna z osob následně začala šplhat po vyhlídkovém kole. 

„Strážníci zastihli nezvaného návštěvníka stále lezoucího výš. Ten na jejich výzvu slezl zpět na pevnou zem. Jeho kousek naštěstí skončil bez zranění nebo škody na majetku. Jak se ukázalo, jednalo se teprve o sedmnáctiletého mladíka. Dole přitom postávalo obecenstvo v počtu jeho dvou kamarádů,“ popsala Školková.

Následný test na alkohol, který strážníci provedli, pak potvrdil přítomnost alkoholu. Mladíky si proto převzali jejich zákonní zástupci.

„Případ bude mít dohru pohovorem na oddělení sociálně právní ochrany dětí českobudějovického magistrátu,“ dodala Školková. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie České Budějovice

Štítky video, české budějovice, městská policie, krimi, advent, náměstí

VIDEO: Mladík šplhal po ruském kole v adventním městečku  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.