Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Doprava

Na křižovatce Mánesova a Čechova dojde ke změně přednosti v jízdě

Změny v dopravě způsobené uzavírkou Mánesovky nekončí. Na základě posouzení aktuální situace dojde na křižovatce Mánesova a Čechova ke změně přednosti v jízdě.

S uzavřenou Mánesovkou přišly úpravy na devíti křižovatkách

Od dnešního dne čeká na řidiče v Budějcích několik dopravních změn. Kromě kompletní uzavírky Mánesovky, musejí řidiči počítat se změnami na devíti křižovatkách.

Dlouho očekávaná uzavírka Mánesovy ulice měla dnes ráno výrazně zkomplikovat dopravu v krajském městě. K překvapení všech ale žádný výrazný dopravní kolaps nenastal. Řidiče mátlo pouze dopravní značení, které bylo podle některých nejasné.

Dlouho očekávaná pětiměsíční uzavírka Mánesovky je tady, začne zítra

Pětiměsíční uzavírka důležité tepny Budějc začne už zítra a potrvá do 6. října. Dotkne se řidičů, ale i lidí, kteří bydlí v okolí. Hlavním důvodem dlouhodobé uzavírky jsou opravy inženýrských sítí.

FOTO: SUV nebylo nikdy dostupnější. Duster obstál na jihočeských silnicích i v rumunských horách

Fenomén jménem Duster. Tohle slovní spojení jednoduše platí a rumunská automobilka si dvacet let po koupi společností Renault velmi rychle získává své věrné příznivce. Kapitolou samou pro sebe právě Duster, který ve své kategorii SUV jen těžko...

Pětiměsíční uzavírka Mánesovky začne už za týden

Dlouho očekávaná uzavírka Mánesovy ulice je tady. Pět měsíců bude tato důležitá dopravní tepna v Budějcích uzavřená. Hlavním důvodem jsou opravy inženýrských sítí. Kdy přesně uzavírka začne a jaká dopravní omezení nás čekají?

Policisté během Velikonoc zkontrolovali přes dva tisíce řidičů, hříšníků bylo čtyři sta

Jihočeští policisté si během Velikonoc posvítili na řidiče a cyklisty. Ze zkontrolovaných 2 429 aut odhalili 423 dopravních přestupků. Nejvíce řidiči porušovali rychlost. Našli se i tací, kteří se před jízdou posilnili alkoholem.

Uzavírka Dobrovodské jde do druhé etapy. Mění se také vodovodní přípojky a uzávěry

Společně s rekonstrukcí horkovodu v Dobrovodské ulici mění Čevak také vodovodní přípojky a uzávěry v ulicích U Lávky až po ulici Vodní. Práce na vodovodu by podle mluvčí Jitky Kramářové měly trvat do poloviny května. Zároveň začíná druhá etapa...

Silný vítr komplikuje dopravu na železnici na jihu Čech

Silný vítr komplikuje dopravu na některých místech v Jihočeském kraji. Kvůli spadlému stromu je omezen provoz vlaků u Hluboké nad Vltavou na trati mezi Českými Budějovicemi a Prahou. Ze stejného důvodu ráno nejezdily vlaky u Zlivi na trati České...

Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.