Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Muzeum zve na modelářskou soutěž Jihočeský kapr a výstavu plastikových modelů

Dům dětí a mládeže České Budějovice, Společnost vojenské historie - KPM České Budějovice, KPM Pekelní kocouři a Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích zvou na jednodenní výstavu a soutěž plastikového modelářství všech věkových kategorií, registrovaných i neregistrovaných modelářů pod názvem „Jihočeský kapr“ s mezinárodní účastí. Akce se koná v sobotu 30. listopadu 2019 od 8:00 hodin v hlavní historické budově Jihočeského muzea.

Soutěžit se bude ve všech běžných modelářských kategoriích. Jednotné vstupné je 50 korun pro všechny návštěvníky, ať jdou na výstavu, soutěž modelů nebo na jiné expozice s možností prohlídky celého muzea. Děti do 12 let a držitelé průkazu ZTP/P mají tento den vstup zdarma.

Hodnocení: porovnávací soutěž. Bližší informace o soutěži najdete na webových stránkách. Modeláři mohou přihlásit své modely na soutěž elektronicky vyplněním formuláře nebo osobně v den konání soutěže od 8:00 do 9:30 hodin. Pro ostatní veřejnost možnost prohlídky modelů od 9:30 do 16:00 hodin v den konání výstavy.

Na akci Jihočeský kapr naváže výstava plastikových modelů jihočeských modelářů ve vitrínách na chodbě, která potrvá od 30. listopadu 2019 do 2. února 2020 (út - ne, svátky od 9:00 do 17:30 hodin).

K vidění budou modely letadel, bojové techniky, automobilů nebo lodí. Dále budou vystaveny diorámy, různé figurky nebo papírové modely.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto

Štítky Jihočeské muzeum, Jihočeský kapr, výstava, soutěž, muzeum, kapr, České Budějovice, Jihočeské muzeum v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muzeum zve na modelářskou soutěž Jihočeský kapr a výstavu plastikových modelů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.