Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Black & White: Plesání s Jihočeskou hospodářskou komorou

V pátek 24. února se prostory ArtIGY zaplnily hosty prvního společenského plesu Jihočeské hospodářské komory – Oblastní hospodářské komory České Budějovice. Program večera nesoucí heslo Black & White nabízel zvučná jména jako Gabriela Partyšová, Martina Pártlová či Jitka Nováčková.

Dveře ArtIGY se otevřely v 19 hodin a první hosté na sebe nenechali dlouho čekat. U vstupu byla každé dámě věnována květina a všem příchozím poté i sklenka sektu. Bylo vidět, že si na výzdobě dali pořadatelé velmi záležet a návštěvníci plesu tuto snahu oceňovali.

Rozhlasový swingový orchestr Václava Hlaváče usedl k nástrojům před půl osmou a sálem se rozezněla lehká swingová hudba. Po prvním bloku hraní se na pódiu ukázala Gábina Partyšová a obeznámila hosty s velmi pestrým programem. Za pár chvil již vystoupila dvojice Los Alegres ve složení Zulay Fonseca a Štěpán Veselý, která vdechla do sálu prvky Salsy a jižanské hudby.

Po tomto předtančení odhodili hosté veškeré zábrany a pustili se na parket také. Pomalejší písně swingového orchestru proložila Budějčanda Martina Pártlová se svou skupinou, zpívat posléze začala i Gabriela Partyšová.

Aby si hosté na chvilku odpočinuli, proměnil se sál na krátkou dobu v přehlídkové molo. Kolekci salónu Amélie předvedly krásné slečny v čele s Českou Miss 2011 Jitkou Nováčkovou.

A jak se akce líbila samotným pořadatelům? „Ples se vydařil, sama jsem si ho užila a moc mě těší, že všechno proběhlo podle plánu. Velice děkuji všem partnerům, kteří ples podpořili finančně i věcnými dary do tomboly,“ řekla Budějcké Drbně organizátorka akce, ředitelka Oblastní hospodářské komory České Budějovice Klára Vitásková.

Tento názor nesdílela pouze ona, ples se prý vyvedl nad očekávání a hosté si program náramně užívali. Ti, kteří si zakoupili lístky do tomboly, mohli vyhrát velmi hezké ceny, a tak zmizely velice rychle. Vylosovaní výherci si poté odnášeli sady hrnců, tiskárny, poukazy na jízdu automobily a mnohé další ceny.

Již v průběhu večera padaly otázky, zda-li se bude konat další ročník: „Příští rok ples určitě bude, reakce od lidí bereme jako kladný impuls a chceme v této aktivitě pokračovat dál,“ uvedla Klára Vitásková. V tuto chvíli mám v hlavě už nějakou základní myšlenku, kterou nechci zatím prozrazovat. Každopádně si myslím, že bude místem konání dalšího ročníku Clarion Congress Hotel České Budějovice, kde byly vytvořeny velké prostory.“

Jelikož se jednalo o ples Hospodářské komory, byla bych špatná drbna, kdybych vám o ní neřekla alespoň několik základních informací. Oblastní hospodářská komora v Českých Budějovicích je jednou ze čtyř  komor, které stály u vzniku Jihočeské hospodářské komory v roce 2001. Oblast České Budějovice má v současné době nejrozšířenější členskou základnu, která zahrnuje více jak čtyři stovky podnikatelských subjektů.

Mezi hlavní aktivity oblasti České Budějovice patří organizování a zprostředkování setkání podnikatelů s představiteli města a kraje, a dále organizování vzdělávacích aktivit zaměřených na aktuální podnikatelská témata.

Autoři

Štítky Jihočeská hospodářská komora, ples, České Budějovice, Hospodářská komora, Gabriela Partyšová, Jitka Nováčková, Martina Pártlová, Česká Miss, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Black & White: Plesání s Jihočeskou hospodářskou komorou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.