Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tata Bojs přijíždí do Budějc s akustickým koncertem

Dva kamarádi Milan Cais a Marek Huňát zvaný Mardoša se již na základní škole rozhodli založit si kapelu. Jejich úsilí bylo tak veliké, že o několik let později vystoupili poprvé na trutnovském festivale a jejich sláva začala stoupat.

V roce 1997 vydali Tata Bojs první regulérní studiové album s názvem Ukončete nás...! Do širšího povědomí se však dostali až albem Futuretro.

V roce 2004 vydali asi svou nejúspěšnější desku Nanoalbum, za kterou obdrželi čtyři anděly v kategoriích skupina, album rock, videoklip a nejlepší zvuková nahrávka roku.

Letos přijíždějí do Českých Budějovic s projektem 25 LET CYKLACE aneb Tour Domácí - Akustický koncert. Svou současnou elektrickou podobu koncertů s velkým úspěchem prezentují i v komornější akustické podobě.

Tata Bojs vystoupí již tuto sobotu od 21 hodin na pódiu Café Klubu Slavie. Vstupenky jsou pořád k mání, zakoupit je můžete dokonce přímo před začátkem koncertu.

Štítky Tata Bojs, Café Klub Slavie, koncert, Mardoša, České Budějovice, Milan Cais, festival, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tata Bojs přijíždí do Budějc s akustickým koncertem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.