Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pravý nedělní relax si můžete užít v Orient Spa. Chystají den otevřených dveří

PR článek

V upravených historických prostorách Orient Spa s atmosférou dalekých východních zemí si můžete už v neděli 17. března užít den otevřených dveří. Uvítá vás vůně a hudba Orientu, prohlédnete si tureckou lázeň hammam a uvolníte se při ukázkách thajských a filipínských masáží.

Současný styl života, kdy se pojmy jako civilizační choroby, stres, únava či nedostatek spánku týkají většiny obyvatelstva, nároky na naše tělo a jeho výdrž stále rostou. Abychom dobře zvládali náročnou práci, musíme být v perfektní kondici.

Nevyplatí se řešit pouze následky přetížení, správnou cestou je prevence. A neexistuje lepší a příjemnější způsob, než si naplánovat pravidelné schůzky s masérkou. Berte to jako povinnou údržbu těla. Aby se masáž neminula účinkem, základem je zvolit si salón, kde pracují vyškolené a zkušené terapeutky. 

V Orient Spa České Budějovice masáže provádějí pouze profesionálně vyškolené filipínské masérky s dlouholetými zkušenostmi. Chtěli jsme vytvořit místo, kde můžete zapomenout na okolní svět a všechny starosti nechat za dveřmi.

V neděli 17. března si můžete od 9 do 17 hodin prohlédnout luxusní prostory hammamu s párou a jedinečné prostory k masážím, seznámit se se vším, co vás v této oblasti zajímá a vyzkoušet si a poradit se, jaký typ masáží bude pro vaše tělo vhodný.
V průběhu celého dne bude připravené posezení s orientálním čajem a každý návštěvník získá deset procent slevu na masáže a dárkové poukazy dle vlastního výběru.

Štítky Orient Spa, masáže, relax, masáž, den otevřených dveří, Orient, České Budějovice

Pravý nedělní relax si můžete užít v Orient Spa. Chystají den otevřených dveří  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.