Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hosté si u nás chválí čisté a moderní ubytování za super cenu, říká majitel budějckého Hotelu U Nádraží

PR článek

Ještě před patnácti lety by se tu ubytoval málokdo. Dnes vítají v Hotelu U Nádraží hosty běžně hosty z celého světa. Bývalá drážní ubytovna se změnila k nepoznání. Za zdařilou proměnou je patnáct let práce a snahy o vytvoření moderního ubytovacího zařízení za rozumnou cenu.

„Bývalou drážní ubytovnu jsme koupili v roce 2006," začíná s vyprávěním majitel Petr Hanzal. Budova dříve sloužila hlavně zaměstnancům dráhy, postupně však chátrala a stávala se z ní neobyvatelná ruina. „Byla tehdy v hrozivém stavu, sám bych se v takovém prostředí nikdy neubytoval,” popisuje Hanzal. 

Navzdory neutěšenému stavu však v ubytovně viděl stále zajímavý potenciál. „Její poloha je skvělá a k tomu má opravdu zajímavé tematické kouzlo,” vysvětluje. S rekonstrukcí tak začali opravdu od podlahy. 

Patnáct let investic

Z původního interiéru nezůstalo dodnes prakticky nic. „Rekonstruovali jsme vše: od bytových jader přes podlahy až po okna. A samozřejmě pořídili nový nábytek,” jmenuje Hanzal. 

Snahy o neustálou modernizaci přitom nepolevují ani po letech. „Vydělané peníze investujeme neustále zpět. V tuto chvíli tak probíhá druhá vlna rekonstrukcí, kdy navazujeme na původní práce a rozšiřujeme nabídku služeb,” vysvětluje majitel. 

Parkování, wifi a nonstop recepce

Aktuálně pojmou Hotel a Ubytovna U Nádraží zhruba dvě stovky hostů. „Hotel nabízí dvacet pokojů. Ubytovna pojme zhruba sto šedesát hostů,” upřesnil Hanzal s tím, že hlavní rozdíl mezi hotelem a ubytovnou spočívá v typu nabízených pokojů. 

„Hotelové pokoje jsou jedno či dvoulůžkové a mají vlastní koupelnu. Ubytovna nabízí dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje s koupelnou sdílenou vždy dvěma pokoji,” upřesňuje Hanzal. „Pokoje jsou vybavené moderním nábytkem a vždy perfektně připravené pro nové hosty. Na čistotě prostředí si velmi zakládáme,” zdůraznil majitel.

Gastronomie je v Budějcích na dobré úrovni, snažíme se laťku ještě zvednout, zní z Bistra Lokotka

Vaří výhradně z čerstvých surovin, maso a mléčné výrobky berou pouze od dodavatelů z okolí. Bistro Lokotka funguje v Budějcích už čtvrtým rokem a za tu dobu si podnik stihl vybudovat početnou základnu spokojených zákazníků. Podle majitele Petra...

Návštěvníci obou zařízení se mohou spolehnout také bezpletné wifi připojení a parkování přímo před budovou. „K dispozici našim hostům je také nonstop recepce s obsluhou ochotnou s čímkoliv kdykoliv pomoci,” doplňuje.

Stylové bistro s prostorem pro firemní konference

Významnou část návštěvníků Hotelu U Nádraží tvoří podle Hanzala firemní kolektivy. Hotel a Ubytovna U Nádraží jsou totiž úzce propojeny se sousedním stylovým Bistrem Lokotka. „Součástí našeho bistra je také konferenční salonek pro pětačtyřicet hostů disponující veškerým potřebným konferenčním vybavením - včetně projektoru a plátna,” říká Hanzal.

Samozřejmostí je pak možnost občerstvení v podobě barvitého rautu a v případě ubytování účastníků firemní akce v Hotelu či Ubytovně i zajištění hotelových snídaní, obědů a večeří. „Naše ubytovací zařízení je perfektní volbou pro všechny, kteří hledají moderní ubytování a kvalitní služby za rozumnou cenu,” uzavírá Hanzal.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hotel u nádraží, ubytovna u nádraží, české budějovice, bistro lokotka, ubytování, ubytovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hosté si u nás chválí čisté a moderní ubytování za super cenu, říká majitel budějckého Hotelu U Nádraží  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.