Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Tečku za projektem Movember udělá snídaně v TempleStore

TempleStore České Budějovice pořádá v rámci projektu Movember 2013, jehož cílem je zvýšit všeobecné povědomí o prevenci rakoviny prostaty, páteční Movember snídani. „Bude to taková sladká tečka za celým listopadovým movemberováním,“ hlásí pořadatelé akce.

V budějcké prodejně TempleStore v Kanovnické ulici pod Černou věží posnídáte mezi 7. a 10. hodinou kávu, čaj a skvělé domácí koláče s láskou napečené Temple teamem!

TempleStore je exkluzivním partnerem Horsefeathers Movember teamu a jako jeden z mála prodejců v České republice prodává speciální řadu HF Movember produktů.

Snídaně proběhne v nově zrekonstruované prodejně TempleStore, která nabízí trendy a fashion oblečení v moderním interiéru. Pokud se nemůžete zúčastnit snídaně, soutěžte s TempleStore o outfit dle vlastního výběru.

Nezapomeňte zajít v pátek ráno Movember menu za 99 Kč (snídaně + hrneček TempleStore). V případě, že jste si již zakoupili tričko nebo Movember hrneček, který už je beznadějně vyprodaný,  stačí si ho přinést s sebou a snídani máte od TempleStore zadarmo.

Z každého prodaného hrnečku věnuje TempleStore 40 Kč na konto Movember.

PR text

Štítky TempleStore, Movember snídaně, Movember, České Budějovice, snídaně, Česko, Černá věž, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tečku za projektem Movember udělá snídaně v TempleStore  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.