Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Neoprávněně provozovali takřka 80 automatů, jejich majitel si přišel na tři čtvrtě milionu

Dva muže ve věku 46 a 50 let stíhají na svobodě českobudějovičtí policisté z oddělení hospodářské kriminality. Podle nich neoprávněně provozovali v roce 2013 loterii na území krajského města. Přijít si měli až na 800 tisíc korun.

Vyšetřování ukázalo, že mladší z dvojice měl ve třech provozovnách téměř osmdesát výherních automatů. To ale obecně závazná vyhláška neumožňovala, a tak činil vědomě v jejím rozporu. Starší komplic je podezřelý z poskytnutí nebytových prostor, které pronajímal a kde byly přístroje umístěny.

ČTĚTE TAKÉ: Policisté zajistili v Budějcích téměř 200 kvízomatů

„Kriminalisté prokázali, že mladší z mužů měl svým protiprávním jednáním získat prospěch ve výši 778 tisíc korun,“ říká mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura. Na konci minulého týdne si tak oba převzali usnesení o zahájení trestního stíhání. Jsou podezřelí z přečinu neoprávněného provozování loterie a podobné sázkové hry.

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neoprávněně provozovali takřka 80 automatů, jejich majitel si přišel na tři čtvrtě milionu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.