Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zloděj se vloupal do budovy a ukradl tablet, peníze a platební kartu. Z té pak chtěl vybrat hotovost

Policisté pátrají po zatím neznámém zloději, který se vloupal do jedné z budov v Českém Krumlově a ukradl odtud tablet, peníze a platební kartu. S tou následně dvakrát zaplatit a pokusil se v bankomatu vybrat další hotovost. Během toho ho ale zachytila kamera.

Zatím neznámý pachatel se vloupal do budovy v Linecké ulici v Českém Krumlově. Podle policie měl vytlačit zajištěné okno a tím se pak dostat dovnitř. „Odcizil finanční hotovost, tablet značky Lenovo a pánskou peněženku, ve které byla mimo jiné finanční hotovost a platební karta,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Podle něj měl následně zloděj kartou dvakrát bezkontaktně zaplatit a také se z ní pokusil vybrat hotovost z bankomatu. Během toho ho ale zachytila bezpečnostní kamera. „V případě, že muže na přiložené fotografii poznáváte, obraťte se prosím na českokrumlovské policisty na služebně v Tovární ulici nebo na telefon 974 232 700, případně na linku tísňového volání 158," dodal mluvčí.

Zloděj je podezřelý z vloupání a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě prokázání viny mu hrozí až dva roky vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky krimi, policie, vloupání, pátrání, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Hádám že to je recidivista. Takoví mají nosit monitorovací náramky které jsou vyvinuty. Více čtěte zde na drbně pod Komentáře, Glosy a další články o mafii která vede svět od krizí k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů, lichvářů, vymahačů, pasáků, vexláků kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky průměrné''mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jakoUrsula nebo dvořák čt.

Čtvrtek, 17. srpna 2023, 07:32Odpovědět

Zloděj se vloupal do budovy a ukradl tablet, peníze a platební kartu. Z té pak chtěl vybrat hotovost  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.