Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Čmelík na odchodu z Dynama? Do Hradce Králové ho láká trenér Weber

Přestupové okno se v Česku uzavře a rušno je také na Střeleckém ostrově. Kádr Dynama by mohl opustit slovenský fotbalista Lukáš Čmelík. Podle informací Budějcké Drbny o něj stojí Jozef Weber, se kterým se křídelník potkal kromě Českých Budějovic také v Karviné.

V letošní ligové sezoně si připsal jednu asistenci v šesti zápasech, i přesto však Lukáš Čmelík patří na hřišti mezi výraznější hráče Dynama. Autor pěti ligových gólů a tří asistencí z loňské sezony je nyní blízko k odchodu z Českých Budějovic. 

Do Hradce Králové ho láká trenér Jozef Weber. S ním se Čmelík potkal v Karviné a později právě v Českých Budějovicích. Přesun na východ Čech je podle informací Budějcké Drbny blízko, mělo by dojít na přestup a slovenský fotbalista se k týmu připojí nejspíš už ve středu.  

Nigerijský křídelník Alli posílil Dynamo. Inteligentní hráč, pochvaluje si Podroužek

Fotbalové České Budějovice dál posilují kraje hřiště. Na Střeleckém ostrově bude v nadcházející sezoně hrát Wale Musa Alli. Dynamo se dohodlo s Brnem na ročním hostování s roční opcí.

Důvodem pro odchod Čmelíka je i poměrně silná konkurence na krajích hřiště. Tam zatím Dynamo získalo nejvíce posil, například Pavla Osmančíka, Alena Dejanovice či naposledy Musu Alliho.

Dnes o odchodu Čmelíka informoval také server inFotbal.cz. Ten zmínil také zájem Východočechů o útočníka Daniela Haise, tam se ale představy obou klubů nepotkaly.

Podle informací Budějcké Drbny klub stále řeší posílení kádru, už dlouho se mluví o defenzivě. Čas ale běží a konec přestupového okna je za rohem. „Máme čas do 8. září a určitě budeme makat na tom, abychom přivedli hotové hráče,“ připomněl už v polovině srpna trenér Tomáš Zápotočný. V posledních týdnech dorazili na jih Čech Jiří Skalák, Michal Hubínek a naposledy již zmíněný křídelník Wale Musa Alli.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky české budějovice, přestupy, dynamo, hradec králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čmelík na odchodu z Dynama? Do Hradce Králové ho láká trenér Weber  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.