Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Hokej

David Servis byl znovu jen sparingpartnerem. V Táboře dostal devět gólů

Ve druhé hokejové lize hrál českobudějovický David Servis na ledě HC Tábor a čekalo se, jestli znovu z ledu soupeře odjede s debaklem. A to se také potvrdilo. Prohrál 0:9.

Motor ukázal sílu a jasně přehrál Ústí 5:1. V poměru střel vyhrál 53:14

Hokejisté budějckého Motoru porazili ve 46. kole WSM ligy Ústí nad Labem 5:1. V zápase Jihočeši dominovali. V domácím dresu se dobře uvedl i navrátilec Tomáš Vak.

SOUTĚŽ: Motor s novými hráči vyzve Ústí nad Labem

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice se s blížícím se koncem základní části přichystali na boje v play-off. Tým prošel v posledních týdnech hráčskou obměnou a aktuální formu favorita soutěže otestuje Ústí nad Labem.

Motor vítá dalšího navrátilce. Na jih Čech přestoupil Tomáš Vak

Další velký návrat připravilo vedení ČEZ Motor České Budějovice těsně před koncem přestupního období. Na jih Čech se vrátil centr Tomáš Vak, který poslední čtyři sezony hrál v kazašské nejvyšší soutěži.

David Servis schytal debakl. V Moravských Budějovicích inkasoval 10 gólů

Další nepovedený zápas třetí nejvyšší soutěže odehráli hokejisté budějckého David Servisu na ledě Moravských Budějovic. Po špatné třetí třetině prohráli 3:10.

Motor neskóroval a z Frýdku-Místku si odvezl bůra

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice prohráli na ledě Frýdku-Místku vysoko 0:5. V tabulce je stáhla Jihlava i Kladno. V dalším kole hraje Motor v sobotu doma.

Přichází střelec! Motor angažoval Vlastimila Dostálka

Blíží se konečný termín přestupů a Motor ve své touze po úspěchu rozhodně nechce nic podcenit. A důkazem je i příchod jednoho z nejlepších střelců WSM ligy posledních dvou sezon - Vlastimila Dostálka.

Motoráci se protrápili k výhře nad Kadaní

Favorizovaný ČEZ Motor bere tři body za výhru na outsiderem z Kadaně. Farma extraligového Chomutova ale nedala Budějčákům svou kůži lacino. Trhači dokázali jihočeský celek, který se v poslední době potýká s početnou marodkou, notně potrápit. Na...

David Servis inkasoval v poslední minutě a znovu nebodoval

Hokejisté budějckého David Servisu prohráli osmý zápas v řadě. Ve druhé lize nestačili ve 28. kole doma na SC Kolín, který rozhodl gólem 23 sekund před třetí sirénou.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.