Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Hokej

SOUTĚŽ: Uhraje Motor povinné tři body s Kadaní?

ČEZ Motor České Budějovice čeká po utkání na ledě posledního Mostu další zápas, ve kterém by neměl zaváhat. V pondělí 23. ledna do Budvar arény zamíří předposlední SK Kadaň.

Motor si na Mostu spravil chuť. Vrátí se na vítěznou vlnu?

Motor měl co napravovat. Minulou sobotu padl v Jihlavě a ve středu si neporadil ani s dalším celkem z Vysočiny - s Třebíčí. Výjezd do Mostu tak měl být nápravnou pilulkou a povedlo se. I přes to, že Motor hrál v lepené sestavě, zvítězil 5:2 a...

Vysočina trápí v zimě nejen řidiče. Hokejisté Motoru podlehli Třebíči

ČEZ Motor České Budějovice zažívá v posledních dnech krizi. Víkendový scénář z utkání proti Dukle Jihlava se opakoval během středečního duelu s Horáckou Slavií Třebíč, když Jihočeši padli před zraky vlastních fanoušků znovu v prodloužení....

SOUTĚŽ: Motor v dalším kole přivítá šestou Třebíč

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice přivítají v dalším kole WSM ligy SK Horácká Slavia Třebíč. Po nezdarech s Kladnem a Jihlavou se náskok Motoru zmenšil. Cíl pro zápas s Třebíčí je tedy jasný - získat zpět větší náskok.

Motor povede i v sezoně 2017/2018 trenér Stavjaňa

Trenér Antonín Stavjaňa dokázal s hokejisty ČEZ Motor České Budějovice změnit herní projev, klub šlape a suverénně vede WSM ligu a navíc si získal i diváky. Proto došlo již nyní k dohodě a vedení klubu si pojistilo jeho služby i pro další sezonu.

Motor pustil zkušeného Zíba do Polska. Na jihu Čech neměl vytížení

Kvůli velké konkurenci v obranných řadách ČEZ Motor České Budějovice rozvázal veterán Lukáš Zíb s klubem smlouvu. Za větším herním vytížením odešel do mistra polské ligy - Cracovia Krakov.

Oslabený David Servis schytal od Žďáru desítku

V kádru hokejistů budějckého David Servisu pokračují problémy s poskládáním sestavy kvůli rozsáhlé marodce. V zápase 27. kola třetí nejvyšší soutěže toho dokonale využili hráči Žďáru nad Sázavou, kteří bez problémů vyhráli 10:3.

Čtyři zápasy = čtyři porážky. Motor znovu s Jihlavou prohrál

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice prohráli na ledě jihlavské Dukly 1:2 po prodloužení. Zápas plný vyloučení, ale i krásných akcí, se nesl v duchu oslav jihlavského hokeje. Hrálo se v retro dresech.

Motor získal na střídavé starty píseckého útočníka Vlčka

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice pojedou zítra do Jihlavy posíleni o útočníka Filipa Vlčka, který do Motoru přišel na střídavé starty z druholigového IHC Písek. „Kádr jsme rozšířili kvůli některým odchodům i z důvodu velké marodky,“ uvedl...

Budějcký Motor už zase šlape na plné obrátky. Sešívaní odjíždí roztrhaní

Hokejová WSM liga vstoupila do poslední čtvrtiny základní části zápasem mezi českobudějovickým ČEZ Motorem a Slavií Praha. Ze sobotní porážky s Kladnem na vlastním ledě se Jihočeši rychle otřepali a čtvrtý nejlepší tým soutěže udolali...

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.