Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Na Písecku havaroval mladý řidič. Narazil do stromu

U obce Něžovice na Milevsku havaroval dnes před polednem mladý muž. S autem narazil čelně do stromu. V kritickém stavu ho po vyproštění transportovali do českobudějovické nemocnice. Jde o druhou vážnou nehodu na jihu Čech.

Nehoda se stala před polednem u obce Něžovice na Písecku. „Mladý muž zde narazil čelně do stromu. Po nárazu zůstal ve svém voze zaklíněný a bylo nutné jeho vyproštění. Po našem příjezdu se záchranáři ještě komunikoval, postupně došlo ke zhoršení stavu," uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Zraněného řidiče museli záchranáři imobilizovat vakuovou matrací a napojit na umělou plicní ventilaci. V kritickém stavu ho s mnohačetnými poraněními letecky transportovali do českobudějovické nemocnice.

Mladá žena nepřežila nehodu u Břehova. S autem narazila do stromu

Tragické následky má ranní nehoda osobního auta u Břehova na Českobudějovicku. Mladá žena vyjela s autem mimo silnici a narazila do stromu. Zraněním na místě podlehla.

Jde o druhou vážnou nehodu na jihu Čech. Ráno zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému u Břehova na Českobudějovicku, kde havarovala mladá žena. I ona narazila do stromu, zraněním na místě podlehla. Podle policie byla na vině pravděpodobně vysoká rychlost. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JK

Štítky krimi, policie, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Písecku havaroval mladý řidič. Narazil do stromu  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.