Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Svědek si všiml těla muže v Orlické přehradě. Rodina ho pohřešovala od neděle

, aktualizováno 6. července 2023, 11:53

Pátrání po muži, kterého policisté hledali v Orlické přehradě, je u konce. Ve středu večer si těla všiml svědek a okamžitě zavolal policii. Muž zmizel v neděli, v Kostelecké zátoce se podle policie našla převrácená pramice.

Tělo muže hledají písečtí policisté v Orlické přehradě. Rodina dotyčného pohřešuje od uplynulého víkendu. V Kostelecké zátoce se podle policie našla převrácená pramice.

Policisté informovali o pátrání v Orlické přehradě v úterý. Muže od neděle postrádala jeho rodina. V Kostelecké zátoce se pak našla převrácená pramice. 

Ve čtvrtek dopoledne policejní mluvčí Jiří Matzner sdělil, že pátrání skončilo. Policistům pomohl svědek, který si všiml těla muže. 

„Ve středu večer nalezli policejní potápěči v zátoce pod Žďákovským mostem tělo pohřešovaného muže z víkendu. Těla si na vodní hladině všiml svědek, který vše oznámil policistům,“ popsal Matzner. 

Bližší informace a okolnosti úmrtí by měla ozřejmit pitva. „Myslím si, že nějaký posun bude nejdřív v pracovních dnech. Nevím, zda se bude dělat zdravotní, nebo soudní pitva,“ řekl Matzner pro ČTK.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky jihočeský kraj, písecko, orlická přehrada, policie, pátrání, pramice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svědek si všiml těla muže v Orlické přehradě. Rodina ho pohřešovala od neděle  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.