Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž měl u Orlické přehrady zabít svou družku a poté spáchat sebevraždu

Jihočeští kriminalisté dnes zveřejnili podrobnější informace k tragédii, která se stala nedaleko Orlické přehrady. Tam měl muž zranit seniora kvůli sporu z hluboké minulosti. Později měl zabít svou družku a nakonec spáchat sebevraždu.

Kriminalisté se případem intenzivně zabývají, uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík. Tragédie se stala včera na Písecku nedaleko Orlické přehrady. Na místo vyjížděli policisté i hasiči, protože se dozvěděli o požáru auta a chaty. 

„U požáru byl zraněný senior, o kterého se postarali záchranáři. Měl ho napadnout a také požár založit jeho známý. Za vším jsou dlouhodobé spory obou mužů, které jsou z hluboké minulosti,“ sdělil Šupík.

Po nebezpečném muži, který měl být ozbrojen střelnou zbraní, pátrali policisté jihočeské zásahové jednotky a písečtí policisté.

Dvě lidská těla našli policisté po požáru, ke kterému došlo na Písecku. Tam kromě osobního automobilu hořela také chata. Policie na sociální síti X ubezpečila, že by nyní veřejnosti nemělo hrozit nebezpečí.

„V místě, kde měl pobývat útočník, našli policisté zavražděnou ženu, družku hledaného muže. Jeho samotného pak policisté našli mrtvého nedaleko místa, kde založil požár. Po všech svých činech spáchal sebevraždu,“ dodal Šupík. 

Případ je nyní podle něj vyšetřován jako zvlášť závažný zločin vražda, pokus vraždy a sebevražda. Samotné vyšetřování teprve začalo a policisté se případu intenzivně věnují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky policie, orlická přehrada, jihočeský kraj, sebevražda, vražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž měl u Orlické přehrady zabít svou družku a poté spáchat sebevraždu  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.