Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie hledá řidiče dodávky, který mohl způsobit nehodu. Zranili se při ní tři lidé

, aktualizováno 17. března 2024, 14:29

Písečtí policisté pátrají po řidiči dodávky nebo menšího nákladního auta, který mohl dnes ráno způsobit dopravní nehodu u Sedlice na Strakonicku. Při nehodě se zranili tři lidé, dva z toho utrpěli těžká zranění.

Nehoda se stala dnes kolem půl 10 dopoledne na silnici I/20 u Sedlice ve směru z Písku do Plzně. Řidič dodávky měl podle policie jet ve směru Nová Hospoda na Sedlice. „Přejel do středu vozovky, kde proti němu vyjelo osobní auto Renault Espace, které se snažilo zabránit střetu a vyjelo proto mimo vozovku, kde narazilo do stromu,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

V autě se zranili celkem tři lidé, dva utrpěli těžká zranění a jeden lehká. „Dva lidé po nárazu zůstali ve vozidle zaklíněni, oba utrpěli těžká zranění, zejména v oblasti dolních končetin a trupu. Záchranáři u nich zajistili žilní vstupy, podali potřebné léky, zajistili fixaci pánve, krční páteře a uložili do celotělových vakuových matrací. Následně byli oba zranění transportováni na traumacentrum českobudějovické nemocnice,“ popsala mluvčí záchranářů Petra Kafková. Třetí osoba utrpěla lehčí zranění v oblasti hlavy a záchranáři ji převezli do písecké nemocnice.

Policie pátrá po řidiči, který nehodu způsobil. Zároveň žádá každého, kdo incident viděl nebo ho mohl natočit na palubní kameru, aby se ozval na linku 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Jihočeského kraje

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

Proto mám v autě kameru.

Pondělí, 18. března 2024, 08:19Odpovědět

Policie hledá řidiče dodávky, který mohl způsobit nehodu. Zranili se při ní tři lidé  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.