Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie vypátrala skupinu, která napadla mladíka kvůli vlajce

Případ napadení, které v prosinci řešili lidé napříč Českem, skončí u soudu. Kriminalisté z Českých Budějovic vypátrali tři muže, kteří měli napadnout mladíka kvůli duhové vlajce.

O případu se mluvilo na začátku prosince loňského roku. Napadený mladík popsal incident na svém facebookovém profilu. V něm napsal, že stačila duhová vlajka, která vyprovokovala tři mladíky k jeho napadení. K případu se později kromě policie vyjadřovali také politici včetně ministra vnitra Víta Rakušana (STAN).

V Budějcích napadli mladíka kvůli duhové vlajce. Věc šetří policie

Napadení mladíka s duhovou vlajkou, ke kterému mělo dojít v Českých Budějovicích, řeší policie. K incidentu se na Twitteru vyjádřil i ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). Napadený skončil s tržnými ranami v obličeji, jak je patrné z fotografií,...

Policie dnes informovala o tom, že kriminalisté z Českých Budějovic vypátrali a z výtržnosti obvinili trojici mužů. Ti nyní čelí obvinění.

„Budějovičtí kriminalisté vypátrali a z výtržnosti obvinili trojici mužů, kteří napadli v Českých Budějovicích loni v prosinci mladého muže. Kauza “šála” tak zamíří k soudu. Dva z podezřelých jsou mladiství,“ informovali policisté na sociální síti X. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky policie, krimi, české budějovice, vlajka, obvinění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vypátrala skupinu, která napadla mladíka kvůli vlajce  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.