Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na Mejdan na Střechu, promítání hokeje nebo závod zásahových jednotek Policie ČR

Víkend už klepe na dveře a v pravidelné rubrice Kulturních tipů najdete několik akcí, které se v okolí Budějc konají. Vyrazit můžete na Mejdan na Střechu, workshop Salsy nebo do kina na film Jedna noc. Fanoušky hokeje potěší promítání prvního zápasu reprezentace.

Pátek 10. května

Mejdan na Střeše - DJs Ramel & Fuuse

V pátek můžete vyrazit ne nebeskou párty na Střechu Buděj. Hrát bude známý českobudějovický DJ a člen Prago Union Ramel a k němu se přidá DJ Fuuse. Vstupenky můžete koupit buď na místě nebo v předprodeji. Start je v 17 hodin.

MS v hokeji na Kampě

V pátek startuje hokejové mistrovství světa a vy ho můžete sledovat hned na několika místech ve městě. Promítání na velkoplošném plátně pořádá například Studenstký klub Kampa. První zápas hraje český národní tým proti Finsku. Začátek je ve 20:20.

Sobota 11. května

Šumaman 2024

V sobotu se na Lipně v Přední Výtoni koná další ročník závodu zásahových jednotek Policie České republiky Šumaman 2024. Soutěžní týmy z celé republiky je možné sledovat a také jim fandit při plnění náročných disciplín na jednotlivých stanovištích. Připraven je také doprovodný program a soutěže.

HOBBY a Czech food expo

Na Výstavišti se celý víkend koná jedenatřicátý ročník výstavy Hobby, kterou i v letošním roce doprovází národní potravinářský veletrh Czech food expo. Hobby představuje například nový rozměr cestování, potravinářský veletrh pak Českou hospůdku a řadu kulinářských show.

Jedna noc v Biografu Kotva

V sobotu večer můžete vyrazit do Biografu Kotva, kde se od 20 hodin promítá film Jedna noc. Příběh osudové lásky bývalého úspěšného muzikanta Adama a jeho ženy Elišky, která se nelehkou finanční situaci mladého páru rozhodne řešit poskytováním sexuálních služeb přes internet.

Neděle 12. května

Salsička na Střeše

A ještě jednou se podíváme na Střechu Budějc. Tady můžete v neděli vyrazit od 17 hodin na workshop Salsy pro úplné začátečníky. Na workshop potom navazuje party, na které můžete rovnou vyzkoušet, co jste se naučili.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Střecha Budějc

Štítky kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Zajděte na Mejdan na Střechu, promítání hokeje nebo závod zásahových jednotek Policie ČR  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.