Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Muž se zbraní v ruce vyhrožoval bývalé partnerce. Zadržela ho policie

Soud čeká dvaačtyřicetiletého muže, který se zbraní v ruce vyhrožoval o víkendu své bývalé partnerce a jejím příbuzným. Žena se kvůli strachu o život obrátila na policii, která muže ještě ten večer zadržela.

K incidentu došlo v sobotu 27. dubna v Protivíně. Dvaačtyřicetiletý muž měl večer své bývalé partnerce předat nezletilého syna. Ještě před předáním jí měl telefonovat a během toho jí vyhrožovat ublížením na zdraví. „Vyhrožoval bývalé přítelkyni i jejím příbuzným. Muž do Protivína přijel a před domem, kde na něj žena čekala, ji měl z vozu opět vyhrožovat, a to dokonce se zbraní v ruce,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová. Zbraň, konkrétně plynovou pistoli, u muže policisté později opravdu našli.

Žena se po osmé hodině večer obrátila na policii s tím, že se bojí, že muž své výhružky naplní. Policisté okamžitě vyrazili na místo a povolána byla také zásahová jednotka. „Krátce před desátou večerní podezřelého muže zásahovka zadržela. Do doby zadržení policisté hlídkovali u osob, kterým muž vyhrožoval,“ dodala mluvčí.

Muž je podle Čuřínové Ingrišové podezřelý ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování se zbraní. „Policisté případ zpracovávají ve zkráceném přípravném trestním řízení, do dvou týdnů by se měl dostat před soud," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, vyhrožování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se zbraní v ruce vyhrožoval bývalé partnerce. Zadržela ho policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.