Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokej

Velký návrat: Motor posílí Lukáš Zíb!

Jak jinak nazvat návrat takřka stokilového českobudějovického odchovance, než velká bomba. Robustní obránce známý svou neskutečně razantní střelou, se do Českých Budějovic vrací po dlouhých patnácti letech, aby pomohl dostat mužstvo tam, kam...

Motor nezvládl druhé utkání ve dvou dnech a v Táboře padl po nájezdech

Po porážce od brněnské Komety vyrazili budějčtí hokejisté k derby do Tábora. Utkání se přelévalo ze strany na stranu a Motor nakonec podlehl 4:3 po samostatných nájezdech.

Motor třetí přípravné utkání nezvládl, v Brně šestkrát inkasoval

Ke svému třetímu přípravnému utkání vyrazili Jihočeši na led brněnské Komety. V sestavě bez nejzkušenějších borců Straky, Nouzy a Škody zápas nezvládli a prohráli 3:6.

Příprava jako řemen. Motor porazil ve vyhecovaném utkání extraligové Pardubice

Na tenhle večer se jihočeští hokejoví fanoušci těšili několik měsíců. ČEZ Motor České Budějovice se po loňské úspěšné sezoně vrátil na domácí led ve velkém stylu. Extraligovému soupeři z Pardubic nasázel dvě branky hned v úvodní třetině a své...

Motor vedení neudržel a své první přípravné utkání prohrál

Další část přípravy na novou sezonu je tady. Budějčtí hokejisté vyjeli ke svému prvnímu přátelskému utkání na led extraligové Plzně a nevedli si vůbec špatně. V první třetině se dokonce dostali do vedení, ale Západočeši dvěma góly v následujících...

Budvar Aréna otevře své dveře, dojde ke slavnostnímu spuštění nové kostky

Pokud nevíte, co s poslední červencovou středou, určitě můžete v podvečerních hodinách vyrazit do budějcké Budvar Arény, jež se ve středu přesně v 17:00 otevře zájemcům a ukáže zákoutí, na která se obyčejný divák během utkání první ligy nedostane.

Konec sucha, hráči Motoru se vrhli poprvé na led

Dnešním dnem začala pro hokejisty Motoru příjemnější část přípravy. Už žádné běhání, kolo či fotbal. Poprvé hráči obuli brusle a šlo se na konečně led.

Rybníkářská hokejová liga skončila, v pátek proběhlo její vyhlášení

Již pátý ročník Rybníkářské hokejové ligy je za námi. Slavnostní vyhlášení proběhlo v pátek 19. června v Hokejovém Centru Pouzar.

Hokejové Centrum Pouzar uskuteční týdenní hokejový kemp

Nevíte, kam poslat své děti na prázdniny? Pokud jsou sportovně založené, můžete je přihlásit na týdenní hokejový kemp Hockey Pouzar Academy, který se uskuteční v termínu od 20. do 24. července 2015.

Co bolí, to sílí, říká o soustředění ve Frymburku obránce Motoru Jakub Suchánek

Sezona letos skončila prvoligovému Motoru dost pozdě a brzy se tak musel vrátit k tvrdé dřině. Letní příprava je pro leckteré hokejisty noční můrou a pětidenní soustředění ve Frymburku je jistě vítaným zpestřením. Na nějaké povalování ale moc...

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.